0488 - 410 222 Word je liever gebeld? Klik hier

Groepscatering evenementenlocatie Watergoed

Groepscatering

Voor groepen bieden wij diverse mogelijkheden. Koffie bij ontvangst, een uitgebreide borrel met hapjes of een barbecue. Download de groepscateringsuggesties en bekijk onze mogelijkheden.

TÜV Gecertificeerd

TÜV Nederland is een gerenommeerde en leidende certificatie- en inspectieinstelling in Nederland en onderdeel van de wereldwijd aanwezige TÜV Nord Groep. TÜV staat voor "Technischer Überwachungsverein".

Het TÜV geeft een onafhankelijke beoordelingen op organisatieniveau en bedrijfsprocesniveau. De onderwerpen van de dienstverlening variëren van veiligheid en kwaliteit tot en met actuele onderwerpen als milieu, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

VEBON Lid

De VeBON (Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland) is dé brancheorganisatie voor buitensportondernemers. Aangesloten zijn onder meer bedrijven met activiteiten in Nederland en de Ardennen, sportieve evenementenbureaus, klimcentra, organisaties met actieve reizen en agro-recreatieve bedrijven.

VeBON adviseert en ondersteunt haar leden bij het organiseren van activiteiten of bij het uitvoeren van hun bedrijf. Daarnaast is de VeBON een belangenvertegenwoordiger van de ondernemers in de buitensportbranche. Zo is zij officieel gesprekspartner voor diverse overheden, veiligheidsinstituten, sportbonden, onderwijsinstellingen, MKB en een zelfstandig onderdeel van RECRON.

 

GREEN KEY Gecertificeerd

De Green Key is het internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche, en in de markt voor vergader- en congreslocaties, die serieus en controleerbaar bezig zijn met du3urzaamheid, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), met zorg voor milieu op het bedrijf en de natuur in hun omgeving.

De Green Key staat garant voor de vrijwillige inzet van de ondernemer om meer aan het milieu te doen dan de wet- en regelgeving van hem verlangt. De Green Key is een middel om het duurzame imago van de onderneming naar gasten, overheden en zakenrelaties te communiceren.

 

Adres

Tielsestraat 129
6675 AC Valburg (GLD)

Let op: de meeste navigatiesystemen wijzen NIET naar de exacte eindbestemming als je Valburg in het systeem gebruikt (je eindigt dan op het viaduct over de A15, ga terug naar de rotonde en volg richting Herveld. We adviseren je daarom toch even deze routebeschrijving bij de hand te houden. Of het adres te koppelen aan Herveld. De locatie ligt tussen deze 2 dorpen.

Telefoon:
0488 - 410 222

Emailadres:
info@watergoed.nl