0488 - 410 222 Word je liever gebeld? Klik hier

Stoere combi

Aankomst

Bij aankomst op Watergoed worden jij en jouw gasten bij de brug van harte welkom geheten. Na het ontvangst en kennismaking met de instructeur(s) gaan het gezelschap op pad!

Voor aanvang van de activiteiten is er de mogelijkheid tot omkleden in het facilitair centrum. Hier staan kluisjes waar de waardevolle spullen veilig kunnen worden opgeborgen. Tussen de activiteiten door is het uiteraard mogelijk om een break in te lassen, wij bieden diverse mogelijkheden.

Paintballen

De deelnemers krijgen een camouflage overall en integraal (full cover) veiligheidsmasker. Daarna volgt een uitleg over het spel, de regels en een wapeninstructie. Het semi-automatische geweer, de marker Tippmann 98, schiet probleemloos en gemakkelijk scherp. Er wordt geschoten met milieuvriendelijke verfballetjes. Omdat er op perslucht gespeeld wordt, zijn er nauwelijks storingen te verwachten.

Tijdens de spannende paintball battles strijden steeds 2 teams tegen elkaar. In eerste instantie krijgt ieder team de taak om de vlag van de tegenstander te veroveren. Hierna zullen nieuwe missies worden gegeven. Wie volbrengt de missie of blijft het langste staan? Na de activiteiten is er de mogelijkheid om een warme douche te nemen en zo fris naar huis te gaan of te beginnen aan de borrel of diner.

Quadrijden

Quad rijden wordt georganiseerd op evenementenlocatie Watergoed! Het quadterrein bestaat uit 3 verschillende banen. Het is mogelijk met groepen tot 50 personen tegelijk deel te nemen. Bij de baan is een overdekt basiskamp voor de briefing en om te pauzeren.

Alle deelnemers krijgen een overall en veiligheidshelm. Daarna volgt een instructie over quads en de regels.

Tijdens dit 1 uur durende programma wordt er gereden met 125cc Yamaha Grizzly quads. Met deze vierwielige crossvoertuigen ga je de uitdaging aan met de andere deelnemers. Door de automatische versnellingsbak zijn de quads zeer gebruiksvriendelijk. Na de instructie en demonstratie van de instructeur, gaan alle deelnemers een aantal proefronden rijden. Vervolgens start een competitie met 2 wedstrijdonderdelen. De snelheid zal getest worden in een teamestafette op de speciale zandbanen.

Op het trial parcours gaan we een stap verder want het speciale parcours met diverse hindernissen dient zonder fouten te worden afgelegd! Heb jij alles onder controle?

Minimumleeftijd is 16 jaar. Deelname is op eigen risico, je tekent hiervoor op de dag van het evenement een deelnameverklaring.

Minderjarigen hebben toestemming nodig van een ouder/voogd.

Wij hanteren een verdeling van 1 quad per 4 deelnemers.

 

 

 

Vanaf
€70 excl.

Inbegrepen

  • 2,5 uur Paintball
  • 300 balletjes per persoon
  • Overall/ hazenpak en masker
  • 1 uur quadrijden met 125cc quads
  • 1 quad per 4 deelnemers
  • Ongevallenverzekering
  • Kleedkamer, douches en kluisjes
  • Parkeerkaartje t.w.v. € 5,00 per auto

Bij te boeken

Wij bieden diverse cateringmogelijkheden om je arrangement uit te breiden.

Bekijk de mogelijkheden op http://paintballgelderland.nl/catering/

Reserveer direct!

Wat leuk dat je dit arrangement wilt reserveren. Reserveer snel en maak gebruik van dit leuke arrangement. Vul hiernaast jouw gegevens in en wij reageren zo snel als mogelijk om de boeking voor je rond te maken! Lukt de gewenste datum niet dan zijn wij altijd flexibel genoeg om een andere leuke invulling te verzorgen.