0488 - 410 222 Word je liever gebeld? Klik hier

Rookiedeal

Programma

De dag begint met een warm welkom. Nog even ontspannen voordat het paintballen begint. In het facilitaire centrum hangen de overalls voor jullie klaar. Als iedereen zijn kleding heeft beschermt kan de tocht naar het paintballbos beginnen. Tijdens het paintballen is er de mogelijkheid om een break in te lassen om een frisdrankje te drinken en een candybar voor extra energie. Daarna kan de strijd weer verder gaan. Na het paintballen kan er gedoucht worden en wordt de barbecue voor jullie klaar gezet.

Paintball

De deelnemers krijgen een camouflage overall en integraal (full cover) veiligheidsmasker. Daarna volgt een uitleg over het spel, de regels en een wapeninstructie. Het semi-automatische geweer, de marker Tippmann 98, schiet probleemloos en gemakkelijk scherp. Er wordt geschoten met milieuvriendelijke verfballetjes. Omdat er op perslucht gespeeld wordt, zijn er nauwelijks storingen te verwachten.

Tijdens de spannende paintball battles strijden steeds 2 teams tegen elkaar. In eerste instantie krijgt ieder team de taak om de vlag van de tegenstander te veroveren. Hierna zullen nieuwe missies worden gegeven. Wie volbrengt de missie of blijft het langste staan? Na de activiteiten is er de mogelijkheid om een warme douche te nemen en zo fris naar huis te gaan of te beginnen aan de borrel of diner.

 

 

 

Vanaf 27,5 ex. BTW

Inbegrepen

  • 2 uur Paintball
  • 200 balletjes per persoon
  • Overall/ hazenpak & paintballmasker
  • Ongevallenverzekering
  • Kleedkamer, douches en kluisjes
  • 5,5 hectare bos met verschillende velden
  • Parkeerkaartje t.w.v. € 5,00 per auto

Bij te boeken

Wij bieden diverse cateringmogelijkheden om je arrangement uit te breiden.

Bekijk de mogelijkheden op http://paintballgelderland.nl/catering/

Reserveer direct!

Wat leuk dat je dit arrangement wilt reserveren. Reserveer snel en maak gebruik van dit leuke arrangement. Vul hiernaast jouw gegevens in en wij reageren zo snel als mogelijk om de reservering te bevestigen! Lukt de gewenste datum niet dan zijn wij altijd flexibel genoeg om een andere leuke invulling te verzorgen.