0488 - 410 222 Word je liever gebeld? Klik hier

Verschillende gave activiteiten

Dé grootste buitenspeeltuin van Gelderland

Strandclub en Evenementenlocatie Watergoed is uitermate geschikt voor een spannend vrijgezellenfeest, gewoon een dagje uit, bedrijfsuitje, teambuilding of ander evenement.

Een paintballbos met maar liefst 2 kindervelden en 2 paintballvelden voor volwassenen. Bij grote groepen is er de mogelijkheid om de totale 5,5 hectare bos te benutten. Hiermee dan ook officieel het grootste paintball park van Gelderland. Er kunnen tegelijkertijd wel 150 personen in een toernooi paintballen. Maar ook een klimpark, een quadbaan en wat te denken van onze strandclub.

Activiteiten

Voor een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje ben je op Watergoed aan het juiste adres.
Wij hebben het grootste en meest uitdagende paintball park van Nederland.

Kies hieronder een activiteit en reserveer vandaag nog.

Vanaf
€17,50 p.p.

Zo'n gaaf feestje heb jij nog nooit gehad. Paintballen i.c.m. handboogschieten.

Verjaardagsfeestje

Vanaf
€27,50 ex. BTW

Op zoek naar een stoer teamuitje of bedrijfsuitje met een flinke hoeveelheid aan actie!

Bedrijfsuitjes

Vanaf
€27,50 ex. BTW

Ideaal voor een spannend vrijgezellenfeest, gewoon een dagje uit, bedrijfsuitje, teambuilding of ander evenement.

Vrijgezellenfeest

Het spel waardoor het bloed sneller door je aderen gaat stromen!

Het grootste paintball park van Gelderland

Na een korte trip door het veld kom je aan in het bos en maakt jouw persoonlijke begeleider 2 teams. De deelnemers krijgen een camouflage overall en integraal (full cover) veiligheidsmasker. Daarna volgt een uitleg over het spel, de regels en een wapeninstructie. Het semi-automatische geweer, de marker Tippmann 98, schiet probleemloos en gemakkelijk scherp. Er wordt geschoten met milieuvriendelijke, 1e klas verfballetjes. Omdat Omnivents op perslucht speelt, zijn er nauwelijks storingen te verwachten. Het paintball programma duurt meestal 3 uur, exclusief ontvangst en omkleden. Het heen en terug lopen duurt bij elkaar een half uurtje, daarom blijft er van de 3 uur ongeveer 2,5 uur speeltijd over. Jullie worden een half uur voor aanvang van het programma op onze locatie verwacht.